… speciale projecten …

Op dit gedeelte van de website willen we iedereen kennis laten maken met diverse speciale projecten. Dit kan zijn als we een organisatie een klein zetje in de rug willen geven door een stukje sponsoring in de vorm van drukwerk. Maar dit kunnen ook producties zijn waar we heel erg trots op zijn. Complexe producties die gerealiseerd konden worden door intensief overleg met de klant, waarbij de wens van de klant en de kennis van Bejo druk & print samen tot een mooi eindresultaat heeft geleid.

Hoe leuk is het als je op je verjaardag thuis komt van een dag hard werken en er ligt een felicitatiekaart van je werkgever in de bus. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden.

Voor Stichting Geriant hebben wij een boek mogen maken, een boek over én voor alle medewerkers. Het uitgangspunt was dat het een natuurlijk ogend boek moest zijn, waarbij de zwart/wit foto’s krachtig en gedetailleerd gereproduceerd moesten worden. Klik hier voor meer informatie over dit project.

Het nieuwe logo van Bejo druk & print is ontworpen door “Ellen Bouma grafisch vormgeven en dtp” uit Alkmaar. In nauw overleg is Ellen uiteindelijk tot dit mooie en frisse resultaat gekomen, inmiddels is het ontwerp doorgevoerd in de hele huisstijl. Ellen, bedankt voor dit mooie resultaat, we zijn er heel blij mee. Kijk voor meer informatie op: ellenbouma.nl.

De Stemband presenteert – VOLGENDE PATIËNT
Een kliniek … een psychiater … een zuster … een broodje bapao & een stelletje knotsgekke zangers, zangeressen en muzikanten. Kortom … een complete chaos. Kijk voor meer informatie op: stemband.com.

“Familia Esta” is een non-profit organisatie voor personen met een zorgvraag (alle leeftijden) in Zuid-Spanje. Iedereen met bijv. een verstandelijke beperking of autismespectrum stoornissen kunnen hier met hun familie terecht voor een vakantieplek. Kijk voor meer informatie op: familiaesta.org.

Breien is chocolade voor de geest…….
Onder dat motto blaast “The Dutch Knitters” (van Carla Meijsen) het eeuwenoude handwerk breien nieuw leven in.
Wij zijn er trots op dat we ook deze keer weer de breiboeken mochten maken. Kijk voor meer informatie op: thedutchknitters.nl.

“Kaeskoppenstad” brengt de prachtige Alkmaarse binnenstad terug tot vlak na het Alkmaars Ontzet van 1573. De kleine stad is na de strijd tegen het machtige Spaanse leger het nationale baken van hoop en opstand voor heel Nederland geworden. Kijk voor meer informatie op: kaeskoppenstad.nl.

“Jazz in Oudorp” is ontstaan uit liefde voor de jazz. Nederland kent zeer goede jazzmuzikanten, waaronder echte jazzlegendes. Om deze geweldige muziek meer aandacht te geven, wil “Jazz in Oudorp” één keer per jaar een mooi concert organiseren. Kijk voor meer informatie op: jazzinoudorp.nl.