• Milieu

… duurzaam denken, groen doen …

Milieuvriendelijke bedrijfsvoering
Onze productie vindt milieuvriendelijk plaats, zo drukken we met Bio-inkten en gebruiken we bij het drukken zo weinig mogelijk vluchtige stoffen. De energie die we gebruiken is 100% groen en we hebben op meerdere afdelingen in het bedrijf led-verlichting geïnstalleerd.

FSC®-papier
Bejo druk & print is FSC-gecertificeerd, FSC® C016391. Door producten te kopen met dit label draagt u bij aan de bescherming van de bossen in de wereld. Vraag naar onze gecertificeerde producten. FSC-drukwerk wordt gemaakt volgens een strikt gecontroleerd productieproces waarbij je er verzekerd van bent dat het gebruikte papier gemaakt is van bomen uit verantwoord beheerde bossen. Ook 100% recycled papier is verkrijgbaar in diverse kwaliteiten. Op het drukwerk dat wij maken van FSC-gecertificeerd papier mogen we onder voorwaarden een FSC-label (of tekst) meedrukken. Hierdoor wordt de milieubewuste keuze van jouw bedrijf kenbaar gemaakt.

CO2-neutraal drukwerk
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij veel bedrijven hoog op de agenda. Als één van de eerste grafische ondernemingen in Nederland levert Bejo druk & print CO2-neutraal drukwerk! In de afgelopen jaren hebben we de CO2-uitstoot binnen ons bedrijf sterk verminderd, de resterende CO2-uitstoot neutraliseren wij door de aankoop van emissierechten in een composteringsproject in Zuid-Afrika, meer informatie over dit project kunt u hier bekijken. Deze investering zien wij als een duurzame bijdrage aan een beter leefmilieu.