• Promotioneel drukwerk

… meer aandacht, geeft beter resultaat …

Promotioneel drukwerk is en blijft een goede aandachtstrekker. Het heeft een hoge attentiewaarde en als het mooi is uitgevoerd, zal men het niet snel weggooien. In grote oplages kan het voordelig gedrukt worden, steeds vaker zien we promotioneel drukwerk dat toegesneden is op de doelgroep. Door gebruik te maken van moderne printtechnieken zijn ook kleine oplages in full color aantrekkelijk geprijsd. Hoe meer het drukwerk een persoonlijk tintje heeft, des te meer aandacht het krijgt. Wij kunnen op verschillende manieren het drukwerk personaliseren en als het een mailing betreft, deze bij jouw relaties laten bezorgen.

Bij promotioneel drukwerk denken we vaak aan flyers en folders, maar ook posters, stickers, ansichtkaarten, waardebonnen, presentatiemappen en pasjes kun je gebruiken om jouw dienst of product onder de aandacht te brengen bij jouw relaties.

Promotioneel drukwerk is er in vele soorten en maten. Vaak gebruikt men de standaard A5 of A4 formaten, maar afwijkende formaten trekken meestal meer de aandacht. Denk ook eens aan een aparte vorm, zoals rond, ovaal of een eigen ontwerp.

Promotioneel drukwerk is een breed begrip, hieronder rekenen we o.a. flyers, folders, posters, brochures en catalogi. Wanneer je de vormgeving van je promotionele drukwerk laat aansluiten bij je huisstijl, vergroot je de herkenbaarheid!

Zorg dat jouw klanten en relaties op de hoogte blijven van jouw activiteiten. Zorg dat ze elke maand weer een nieuw programma onder ogen krijgen. Herhaling doet wonderen.