• Boeken en brochures

… graag gelezen worden …

Een boek in traditionele zin is een samengevoegde hoeveelheid papier met tekst, afbeeldingen of allebei. Waar is het boek of de brochure voor bedoeld? Afhankelijk van het doel kan er voor heel veel verschillende uitvoeringen worden gekozen. Als het boek duurzaam moet zijn, wordt er meestal gekozen voor een genaaid gebonden boek met een hardcover. Een brochure bevat meestal minder pagina’s en heeft een tijdelijk doel, door een aparte afwerkmethode te gebruiken wordt ook een ‘gewone’ brochure heel speciaal en genereert het extra aandacht. Graag delen we onze kennis en jarenlange ervaring om samen tot een product te komen dat binnen het gestelde budget past.

Bij boeken en brochures kun je denken aan proefschriften, magazines, tijdschriften, hardcoverboeken, paperbacks, agenda’s, brochures, catalogi, notitieboeken, schoolboeken, etc.

Wire-o is geschikt voor boeken en brochures die open moeten liggen zoals handleidingen, kookboeken, kalenders etc. Standaard gebruiken wij zilverkleurige wire-o, maar er zijn vele kleuren beschikbaar. Door ‘verborgen wire-o’ toe te passen is de wire-o extra beschermd en lijkt de brochure op een echt boek met rug.

De meest luxe uitvoering van een boek is een genaaid gebonden boek, met een hardcover omslag. Het omslag wordt altijd ter bescherming voorzien van een glans of mat laminaat. Ook kan er bijvoorbeeld een leeslint worden toegevoegd en zijn er nog vele andere mogelijkheden om het boek een meerwaarde te geven.

Ook een ‘gewone’ brochure kan heel speciaal zijn. Een apart formaat trekt de aandacht, maar door het omslag te voorzien van een stans, heb je een uniek product in handen.