• Geschiedenis

… al meer dan 40 jaar uw grafische partner …

Het begon allemaal in 1978 op een Alkmaarse zolderkamer waar Henk en Marieke van den Bosch hun eerste fotozetwerk maakten. De zaken liepen voorspoedig en al snel verhuisde Bejo Druk & Zet naar de Nieuwpoortslaan in Alkmaar. Eerst op nummer 44 en later in een groter pand op nummer 31. Hier deed offsetdruk zijn intrede en ontstond een bedrijf dat sindsdien het volledige grafische pakket levert.

In 2007 hebben Fake Groeneveld en Ronald Keesman de drukkerij overgenomen, de naam werd veranderd in Bejo druk & print. Het machinepark is sindsdien sterk verjongd en uitgebreid met o.a. productieprinters, een groot formaat plotter, een brocheermachine en een bindmachine om garenloze boeken mee te maken. Alles om ook hoogwaardige producties in kleine oplage te kunnen aanbieden.

In 2009 is Bejo druk & print verhuisd naar het Alkmaarse bedrijventerrein Beverkoog. Ons bedrijf, aan de Hazenkoog, is goed bereikbaar voor onze klanten. Voor de deur is voldoende parkeerruimte.

Sinds 2018 wordt Bejo druk & print door Ronald gerund. Dit was een goed moment om een nieuw ontworpen logo, bijbehorende huisstijl en de nieuwe website te presenteren.