• Sign en display

… niet te missen…

Van oudsher werd de zeefdruktechniek gebruikt om op grote en/of dikke en harde substraten te drukken. Tegenwoordig kunnen heel veel van deze materialen worden geprint. Door de lage startkosten bij printen, kunnen ook grote objecten binnen budget worden gemaakt. Vaak weet de klant wel wat hij wil, maar heeft nog geen idee hoe dit kan worden gemaakt en hoe het er uit gaat zien. De mogelijkheden zijn legio, graag adviseren wij bij de keuzes betreffende materiaal en bedrukking.

Enkele voorbeelden van producten die wij kunnen leveren: reclameborden, spandoeken, roll-up banners, stoepborden, posters, zeil-/textieldoeken, vlaggen, displays, (raam)stickers, banieren. Ook leveren wij alle mogelijke accessoires om uw product op te hangen of neer te zetten.

Grote cheques kunnen we maken van geschuimd pvc, hierdoor zijn de cheques niet zwaar, maar hebben wel een mooie uitstraling bij het overhandigen. De borden kunnen ook in een aangepaste vorm (uitsparing of contour) geproduceerd worden.

Textiel- en spandoeken kunnen we op elk gewenst formaat leveren. De doeken zijn eventueel te leveren met (zichtbaar of verborgen) ophangframe. Op bovenstaande foto is een lichtgewicht, weerbestendig, 100% recyclebaar doek gespannen in een duurzaam textielframe.

Roll-up banners zijn er in verschillende formaten. Gebruik ze bij een evenement of als ‘welkom’ in het bedrijf. Ze kunnen eenvoudig worden opgezet en er wordt een handige draagtas bijgeleverd.