• Huisstijl en zakelijk drukwerk

… alle uitingen dezelfde uitstraling …

Een huisstijl is bepalend voor de uitstraling van een bedrijf/organisatie en dient daarom consequent en herkenbaar te zijn. Het is vaak de eerste kennismaking met een bedrijf en zoals iedereen weet … ‘je krijgt maar één kans voor een eerste indruk’. Bejo druk & print kan je begeleiden bij het opzetten van een nieuwe huisstijl. We adviseren graag bij de keuze van het papier, het ontwerp en overige mogelijkheden. Door vroegtijdig met ons te overleggen kunnen we eventuele valkuilen ontwijken.

Een huisstijl bestaat vaak uit de volgende onderdelen: briefpapier, enveloppen, etiketten, complimentskaarten, presentatiemappen, visitekaartjes, (notitie)blokken.

Papiercollectie

De papierkeuze bepaalt mede de uitstraling van de huisstijl. Valt de keuze op helder wit of juist papier met een lichte tint? Het is mooi om de papierkeuze consequent door te voeren in alle huisstijlelementen.

Enveloppen

Enveloppen zijn er in vele maten en kwaliteiten. Mét of zonder venster, voorzien van een plakstrip of een gomrand, sluiting aan de korte of lange zijde. Ook maken we extra stevige enveloppen voor verzending per post.

Roll-up banner

Bij een huisstijl horen ook roll-up banners, borden, bewegwijzering, raamstickers etc. Ook deze items kunnen door Bejo druk & print gemaakt worden, kijk voor meer informatie op het tabblad “Sign en display”.