… gefeliciteerd …

Hoe leuk is het als je op je verjaardag thuis komt van een dag hard werken en er ligt een verjaardagskaart van je werkgever in de bus.

Natuurlijk vindt je collega/medewerker dit leuk. Maar voor uw bedrijf best wel een gedoe om dit elke keer te regelen. Wij kunnen jullie alle rompslomp uit handen nemen. Stuur ons 1x per maand een bestand met de geboortedag en adresgegevens van het personeel en wij versturen de kaart zodat die op (of vlak voor) de verjaardag op de mat ligt.

• 4 formaten mogelijk
• één keer per jaar gratis een nieuw ontwerp, t.w.v. € 125,- (vanaf 500 kaarten per jaar)
• ontwerp en tekst volledig naar wens aan te passen
• per maand gegevens inleveren en betalen
• al vanaf € 1,99 per kaart (excl. porto en btw)

verjaardagskaart personeel medewerker collega

De budget-kaart is iets groter dan A6, alle kaarten worden in een envelop verstuurd en op de verjaardag van uw medewerker (of vlak daarvoor) bezorgd.

verjaardagskaart personeel medewerker collega

In het ontwerp is het mogelijk om een eigen thema toe te passen, dit maakt de kaart nog toepasselijker voor de organisatie/onderneming. Deze basic-kaart is ruim A5.

verjaardagskaart personeel medewerker collega

De XL-kaart is ruim A4 en de special-kaart is vierkant en heeft het formaat van 23,5 x 23,5 cm, dit maakt de kaart echt een blikvanger tussen de andere post van uw collega/medewerker.

Dit concept is ook uitermate geschikt om vrijwilligers en/of bewoners te feliciteren met hun verjaardag!

Wij vertellen graag meer over dit unieke concept. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden en prijsopgave, neem dan contact op met Bejo druk & print.